Lange Afstand Taxicreditcards

06 1472 5296

OFFERTE

RESERVEREN
Taxi ServiceRESERVEREN

OFFERTE

creditcards

06 1472 5296

Airport Taxi Service

OFFERTE

RESERVEREN

06 1472 5296

creditcards

Zakelijk Taxi Service

Als zakelijk vervoerder brengen wij u, of uw medewerkers van en naar Luchthavens of andere bestemmingen door heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Bent u op zoek naar een zakelijk taxi? U heeft een druk agenda en wilt tijdig arriveren op meetings, vergaderingen, recepties, evenementen of uw vlucht halen op een Luchthaven van uw keuze? Wij verzorgen representatief en discreet uw zakelijk taxivervoer naar elke gewenst locatie in Nederland of daarbuiten.

Met een onze  Goedkope Zakelijke taxi service bent u goed op weg met een moderne en luxe taxi! Onze voertuigen zijn allen uitgerust met lederen bekleding en airco. U heeft alle gelegenheid om in rust te werken, een telefoontje te plegen of om gewoon uit te rusten voor uw volgende zakelijke vergadering. Wij zullen er voor zorg dat u ontspannen en representatief aan komt op plaats van bestemming.

Wij stemmen onze zakelijke dienstverlening af op uw wensen en behoeften. Zo wacht uw chauffeur altijd netjes en geduldig op u. Zijn er onvoorziene veranderingen ? Uw chauffeur zal zich flexibel en vakkundig gedragen.

Woon – Werk Taxivervoer

U bent tijdelijk of voor lange periode niet in staat om zelf naar uw werk te reizen! Dan bent u bij ons op de juiste adres om toch op uw werk te verschijnen! Met onze scherpe tarieven wordt het erg interessant om door ons het dagelijks taxivervoer van en naar uw werkplek te verzorgen. Op deze manier hoef uw bedrijf geen capaciteit te missen, gedurende de tijd dat u als werknemer verminderd mobiel bent.

U hoeft niet perse iets te mankeren om gebruik te maken van woon werk taxivervoer. u staat er misschien niet bij stil maar een taxi kan in veel gevallen sneller, efficiënter, comfortabeler en voordeliger zijn dan zelf te rijden. Ook voor uw werkgever!

Heeft u interesse in een zakelijk taxivervoer? Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken. Wij staan ten alle tijden voor u klaar om uw vragen en vervoerswensen uit te voeren.

Voordelen om bij ons uw zakelijk taxi te reserveren!

✓ Altijd op Tijd!

✓ Afspraak is Afspraak!

✓ Pin, Creditcard, Contant

✓ Taxi op Rekening

✓ 24 uur taxi service

✓ Ervaren taxichauffeurs

✓ Luxe wagenpark

✓ Uitstekende Prijs/Kwaliteit

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo
Kan ik u helpen?
Call Now Button