Lange Afstand Taxicreditcards

06 1472 5296

OFFERTE

RESERVEREN
Taxi ServiceRESERVEREN

OFFERTE

creditcards

06 1472 5296

Airport Taxi Service

OFFERTE

RESERVEREN

06 1472 5296

creditcards

Taxi Waalwijk


Taxi Waalwijk heeft een bereikbaarheid van 24/7. Uw zakelijke of privé ritten uit Waalwijk en omgeving wordt met grootste zorg uitgevoerd. Wij brengen U betrouwbaar en comfortabel naar alle mogelijke bestemmingen.

Uw reis begint in principe vanaf het moment dat u bij ons instapt tot aan de ingang van uw gewenste bestemming. Ook wanneer u weer terug komt van uw bestemming kunt u rekenen op onze diensten. Wij plannen dit correct in en verzorgen uw veilige terugreis zodat u weer uitgerust thuis komt.

Taxicentrale Waalwijk is al jaren de taxibedrijf van Waalwijk en omstreken. Service op afroep. Stiptheid in het nakomen van afspraken. Een vergaande flexibiliteit. Een gedegen stratenkennis. Als passagier bent u onze gast en onze chauffeurs doen er alles aan om professioneel aan uw individuele wensen tegemoet te komen.

Vanzelfsprekend voldoen onze taxi’s aan de hoogste eisen wat betreft betrouwbaarheid, veiligheid en comfort. Onze voertuigen zijn onder andere voorzien van airconditioning, navigatiesysteem, moderne geluidssysteem, gordels, bagageruimte en privacy glas.

Zakelijk Taxi Waalwijk

Wij bieden zakelijk vervoer aan bedrijven, overheden én instellingen in heel Nederland en daarbuiten.

Betaling

Betaal uw Taxirit met Pin, Visa, Mastercard, American Express, Op Rekening of natuurlijk contant bij de chauffeur.

Airport Taxi Waalwijk

Snel van en naar luchthavens? Reizen van deur tot deur voor een vast tarief? Wij bieden u de goedkoopste tarieven.

Betrouwbaar Vervoer

Taxi Veghel is altijd op tijd, tarieven zijn transparant en duidelijk, geen verborgen kosten achteraf.

Airport Taxi Waalwijk


Taxi Waalwijk heeft zijn dienstverlening gericht op particulieren, bedrijven en instellingen. Wij verzorgen taxivervoer voor onze klanten met luxe en schone voertuigen. Als Taxicentrale Waalwijk staan wij Dag en Nacht paraat om u een goedkope, comfortabele en veilige taxivervoer aan te bieden.

Woont u in Waalwijk of in de omgeving. Zoek dan niet langer naar een professioneel en bekwaam taxicentrale. Taxi Waalwijk is een service gericht taxibedrijf en wij maken duidelijke tijdsafspraken. Voor elke taxivervoer hebben wij een passende oplossing. Onze taxicentrale beschikt over moderne taxi`s met ervaren taxichauffeurs die de basis zijn voor een comfortabele taxirit.

Wij rijden overal naar toe!

Goedkope Taxi in Waalwijk naar Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Rotterdam, Venlo zijn een aantal bestemmingen om op te noemen.  Ook voor uw taxivervoer vanuit Waalwijk naar Duitsland, België en Frankrijk bent u op het juiste adres!

Bestel uw goedkope taxi op onze website. Waar u ook heen wilt! Direct na uw taxi reservering is de taxi indien gewenst al onderweg naar het opgegeven adres. Een Taxicentrale Waalwijk in 15 minuten bestellen is zo gebeurt of reserveer voor een tijdstip wanneer u het uitkomt. Een ontspannen taxirit begint met Taxibedrijf Waalwijk!

Corona Richtlijnen (RIVM)

  • Reis alleen met de taxi, of met leden van het huishouden
  • Houd afstand tot de chauffeur
  • Draag een mondmasker
  • Stap zelf in en uit
  • Ga achterin zitten
  • Doe zelf de veiligheidsgordel om
  • Plaats bagage zelf in de kofferruimte of houd deze op schoot
  • Desinfecteer uw handen voordat u plaatsneemt in de taxi indien mogelijk.
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo
Kan ik u helpen?
Call Now Button